MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do...
fot. Dana Tentis / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i pomidory

Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do tego aromatycznego i sycącego dania trafiają bogate w błonnik i witaminy pomidory, czosnek oraz przyprawy, które świetnie działają na przemianę materii.

Zobacz również

Zadymienie na Nosalu w Tatrach. Strażacy z butlą ruszyli w góry (zdjęcia)

NOWE
Zadymienie na Nosalu w Tatrach. Strażacy z butlą ruszyli w góry (zdjęcia)

Ręce pełne roboty tczewskich policjantów. Zatrzymano kilku pijanych kierowców

NOWE
Ręce pełne roboty tczewskich policjantów. Zatrzymano kilku pijanych kierowców

Polecamy

Forum Kobiecości 25 maja w Muzeum Śląskim w Katowicach!

Forum Kobiecości 25 maja w Muzeum Śląskim w Katowicach!

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka