MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

Zobacz również

Rozmowa z prof. Grażyną Marią Świątecką - honorową obywatelką Myszyńca

NOWE
Rozmowa z prof. Grażyną Marią Świątecką - honorową obywatelką Myszyńca

Zaczęła się długo wyczekiwana przebudowa ulicy Wolanowskiej w Radomiu (ZDJĘCIA)

NOWE
Zaczęła się długo wyczekiwana przebudowa ulicy Wolanowskiej w Radomiu (ZDJĘCIA)

Polecamy

Dzieci w edukacji domowej: ile uczy się poza szkołą? Są nowe dane

Dzieci w edukacji domowej: ile uczy się poza szkołą? Są nowe dane

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy

Nadchodzi burza? Ten prosty trik pomoże ci określić odległość do ulewy